Vaste Telefonie

Ritom geeft op een persoonlijke wijze invulling aan uw vaste telefonie. Zowel uw infrastructuur als telecomapparatuur zijn daarbij in vertrouwde- en deskundige handen.

Als geen ander kennen wij het belang van een optimale bereikbaarheid. Telefonie is immers een van uw belangrijkste bedrijfsmiddelen. Daarbij wilt u niets aan het toeval overlaten. Ritom ook niet, daarom werken wij nauw samen met betrouwbare providers en leveren- en installeren hoogwaardige randapparatuur.

De telefoonsystemen van Panasonic blinken uit door gebruiksgemak, superieure geluidskwaliteit en uitstekende betrouwbaarheid en kunnen zo worden geconfigureerd dat ze naadloos aansluiten op uw behoeften.

panasonicdownload

De huidige Panasonic telefooncentrales zijn gebaseerd op de IP- en SIP protocollen, zijn uitermate flexibel en kunnen worden geintegreerd in uw huidige infrastructuur. Dankzij de modulaire architectuur kunnen de systemen worden afgestemd op uw behoeften – of het nu gaat om een klein tweemanskantoor of een grote onderneming met verschillende vestigingen.

Bovendien kunnen smartphones en tabletcomputers naadloos worden geintegreerd, waardoor u kunt profiteren van de voordelen van het werken op eigen apparatuur.

Daarnaast kunnen gebruikers van andere Panasonic telefooncentrales op eenvoudige wijze migreren naar een IP-systeem, door verbinding te maken met een KX-NS1000-server. Eerdere systemen kunnen ook worden uitgebreid met een gedeeltelijke migratie, afhankelijk van het beschikbare budget. U kunt uw systeem probleemloos integreren met de KX-NS1000, op basis van uw specifieke behoeften of budget, omdat de KX-NS1000 geschikt is voor alle soorten bedrijven en sectoren, zoals verkoop, klantenservice, horeca, gezondheidszorg en telewerkers.
Waar vroeger één standaard oplossing beschikbaar was zijn nu talloze oplossingen en technieken voorhanden. Wilt u gebruik maken van vaste lijnen of van Voice over IP (bellen over internet), vaste- of draadloze toestellen Of wilt u uw telefonie- en ICT-systemen koppelen? Het zijn vragen waar u zich niet dagelijks mee bezig houd. Dit in tegenstelling tot onze medewerkers, zij helpen u graag met het bepalen van de juiste keuze.