Video Beveiliging

Een bijzondere kwaliteit van ons bedrijf op het gebied van inbraakbeveiliging betreft het werken met video-camerasystemen. Onze apparatuur helpt u in uw winkel, rondom uw huis en op al die plaatsen waar u graag een oogje in het zeil wilt houden. Op het gebied van camerabeveiliging zijn vele mogelijkheden.

Analoogsysteem2

De meest voorkomende camerabeveiliging is gebaseerd op analoge techniek, de bewakingscamera’s beschikken over een redelijk tot goede beeldkwaliteit en worden aangesloten op een harddiskrecorder om de beelden voor een bepaalde tijd op te slaan.  De beelden zijn middels een aangesloten monitor weer te geven. De hedendaagse techniek biedt tevens de mogelijkheid om de recorder via het internet te benaderen. Hierdoor is het mogelijk om de beelden op de computer en tevens op de smartphone weer te geven.

De nieuwste ontwikkeling op het gebied van camerabeveiliging is het gebruik van digitale (IP) camera’s, deze camera’s beschikken over een uitstekende beeldkwaliteit en zijn te koppelen in het aanwezige netwerk. De IP camera’s zijn te benaderen via de webbrowser.

Milestone Dit kan lokaal of op iedere andere gewenste locatie. Door gebruik te maken van de juiste software op de computer of server is het mogelijk het beeld of de beelden voor  een bepaalde periode op te slaan. Voorbeeld hierin is de software van Milestone. Voor iedere toepassing wordt een oplossing geboden.

 

Uiteraard zijn er ook digitale harddiskrecorders leverbaar waarbij de IP camera’s direct via netwerkbekabeling aangesloten worden op de recorder.Ook bij digitale systemen kunnen de beelden worden weergegeven op de smartphone.

Digitaalsysteem

Door het ter plaatse bekijken van de situatie kunnen wij een geschikt beveiligingsplan voor u opstellen.