Kluizen

Voor het bewaren van belangrijke, waardevolle of dierbare bezittingen leveren wij kluizen in diverse vormen en maten. Voordat u een kluis aanschaft, dient u zich eerst te bedenken wat u in de kluis gaat opbergen.

Heel belangrijk is dat de kluis deugdelijk verankerd wordt. Dit wordt vaak vergeten, als de kluis niet verankerd is kunnen indringers deze vaak eenvoudig meenemen en heeft de kluis dus geen meerwaarde om de waardevolle in op te bergen.

Om tot een juiste de keuze van een kluis te komen kunt u zich de volgende vragen stellen:

  1.  Wat ga ik in de kluis opbergen?
  2.  Wat is de waarde van de zaken die ik in de kluis wil opbergen? Indicatie waardeberging.
  3.  Zijn de bezittingen gevoelig bij verhitting, indien er sprake is van brand?
  4.  Hoe groot moet de inhoud van de kluis worden?

Wij helpen u graag met het vinden van de geschikte kluis en hebben de expertise om te beoordelen welk type voor uw situatie geschikt is en of plaatsing op locatie mogelijk is, zodat de kluis op de juiste manier verankerd kan worden.


Er zijn 3 soorten kluizen:

  1. Brandwerende Kluizen die beschermen tegen hitte.
  2. Inbraakwerende Kluizen die beschermen tegen diefstal.
  3. Brand -en Inbraakwerende Kluizen die beschermen tegen zowel diefstal als hitte.

Op de meeste type kluizen zijn verschillende sloten mogelijk, meest gangbare sloten zijn sleutelsloten en codesloten, een combinatie van een sleutelslot en elektronisch slot is mogelijk

 

Door gecertificeerde kluizen te leveren kunnen wij u die zekerheid geven dat uw kostbare bezittingen veilig zijn opgeborgen. De kluizen worden getest en gecertificeerd volgens de meest recente en striktste Europese normen in een aantal streng geselecteerde en voortdurend gecontroleerde keuringslaboratoria in Europa. Na deze keuring word de kluis bestempelt met de ECB-S certificering.

Door te kiezen voor de ECB-S certificering kunnen wij kluizen garanderen van optimale prijs en kwaliteit verhouding die in nauwkeurigheid zijn getest voor een gegarandeerde acceptatie door de verzekeraar.