Toegangscontrole

Het hoofddoel van toegangscontrole is onbevoegde personen buiten te houden. Maar toegangscontrole biedt nog veel meer. Hieronder staat een overzicht met de belangrijkste voordelen

  •  Deur eenvoudig te openen door middel van de toegangspas voor de lezer te houden
  •  Registratie wie op welk moment in een bepaalde ruimte is geweest
  •  Deuren ver-/ontgrendelen op bepaalde tijden
  •  Per pasje eenvoudig deuren toe te wijzen aan de gebruiker
  •  Zoekgeraakte /gestolen passen makkelijk te blokkeren

Het is mogelijk om het toegangscontrolesysteem te combineren met een inbraaksignaleringssysteem. Maar ook kunnen wij het aanbrengen als een stand-alone systeem. Dit doen wij door middel van het gebruik met Salto.

Salto

Het deurmanagementsysteem SALTO XS4 is een technologie die een economische en optimale oplossing biedt en voldoet aan de hoge eisen die vandaag de dag aan sluitsystemen worden gesteld. SALTO XS4 is meer dan alleen maar een elektronische deuropener. Met SALTO beschikt u binnen één systeem over zowel een bekabelde (online en offline), als over een onbekabelde (stand-alone) toegangscontrole met geïntegreerd softwarebeheer. De onbekabelde onderdelen worden echter toch met elkaar verbonden door een virtueel netwerk, SVN (Salto Virtual Network).

Met SALTO XS4 beschikt u over een systeem dat de ideale oplossing kan bieden welke afgestemd is op uw situatie: van wandlezers tot elektronische beslagen, knopcilinders en grendelsloten. U kunt kiezen uit een groot assortiment van ID-dragers: iButton of Mifare/DESfire (contactloze chip, proximity).

producten_toegang_overzicht