Intercomsystemen

Een ander stukje veiligheid kan gecreëerd worden door een intercomsysteem.

Een intercomsysteem maakt het mogelijk om op afstand met elkaar te communiceren via een hoogwaardige spreek- luisterverbinding en eventueel een scherpe beeldverbinding. Een intercomsysteem maakt een belangrijk deel uit van de beveiliging van een gebouw. Zo weet u immers precies wie er voor de deur staat en welke (on)bevoegde mensen uw gebouw betreden. Dit alles wordt gedaan via 3 mogelijke systemen die wij aanbieden.

Conventioneel

Het conventionele intercomsysteem van Comelit bestaat uit een binnenpost, buitenpost en een evt. uitbreidingspost. De binnenpost bestaat uit een telefoon en een eventuele monitor. Tevens is er ook de mogelijkheid om met een toets de deur vrij te geven. De buitenpost bestaat uit een deurbel, microfoon en luidspreker. Ook is er een mogelijkheid voor een camera. Met de uitbreidingspost kunt u extra drukknoppen/gebruikers toevoegen, die u kunt linken aan meerdere binnenposten.

producten_intercom_links producten_intercom_midden producten_intercom_rechts

Panasonic deurintercomproducten_intercom_deur

De Panasonic deurintercom dient om rechtstreeks aangesloten te worden op uw Panasonic telefooncentrale. Dit zorgt ervoor dat u via uw deurintercom uw Panasonic telefoonnetwerk kunt oproepen en eventueel de aangewezen deuren kan vrijgeven.

Portadial

De Portadial is de meest toegepaste deurtelefoon die er is. Deze deurtelefoon dient om mensen toegang te verlenen bij deuren, hekwerken, poorten en slagbomen. De Portadial is geen eigen intercom systeem, maar wordt rechtstreeks aangesloten op uw telefooncentrale of uw telefoonlijn.

producten_intercom_portadial